top of page

Grupo

Público·87 miembros

Model Hotarare Aga Reluare Activitate Srl


Da. În plus durează mai puțin. Pentru siguranța ta, dacă nu este neaparat nevoie sa te deplasezi, poți alege reluarea activității online indiferent de județul în care te afli. Sună acum un consultant si afla cum reiei activitatea firmei tale suspendate.
model hotarare aga reluare activitate srlDaca ati preluat initiativa de a deschide o afacere, cu siguranta ati intampinat numeroase provocari si poate chiar mai putine succese, motiv pentru care ati putea lua in calcul inclusiv operatiunile de reluare / suspendare activitate firma. Prin aceste lucruri trec majoritatea celor care aleg sa fie antreprenori, indiferent ca vorbim de cei aflati la prima afacere sau de cei care au ales sa incerce din nou dupa o perioada in care lucrurile nu au functionat exact cum si-au dorit.


Insa, unii ajung sa realizeze ca nu-si pot permite anumite investitii sau ca, afacerea gandita initial, nu le aduce beneficiile pe care le-au sperat initial. Asa ca aleg sa inchida firma fara alte complicatii sau sa suspende activitatea. Daca va ganditi sa inchideti firma, aflati ca procedura de suspendare activitate firma ar putea fi o alta optiune pe care sa o aveti in vedere, una care sa va ofere timpul de care aveti nevoie pentru a stabili cele mai viabile solutii, precum si cea de reluare activitate firma.


Pe cand, prin suspendare activitate firma, ati fi putut doar sa schimbati codurile CAEN sau sa implementati modificarile necesare. Iar ulterior perioadei de suspendare, urmeaza procedura de reluare activitate firma, conform temeiului legal, la cerere sau la finalizarea duratei de 3 ani.


wellsal 19191a764c -hotarare-aga-reluare-activitate-srl[ -hotarare-aga-reluare-activitate-srl ][ -hotarare-aga-reluare-activitate-srl ][ -hotarare-aga-reluare-activitate-srl ]link= -hotarare-aga-reluare-activitate-srllink= -hotarare-aga-reluare-activitate-srllink= -hotarare-aga-reluare-activitate-srl


Acerca de

¡Bienvenido al grupo! Puedes conectarte con otros miembros, ...
bottom of page