top of page

Grupo

Público·828 miembros

Doporučení na úklidovou službu v Praze?

Ahoj všichni, potřebuji poradit s úklidem bytu v Praze. Mám malý byt v centru a hledám firmu, která by to zvládla rychle a bez zbytečného povyku. Máte nějaké zkušenosti s místními službami? Co byste doporučili pro občasný úklid?

5 vistas

Ahoj, já mám podobnou situaci s bytem v Praze a dlouho jsem hledal něco spolehlivého. Nejdřív jsem zkoušel různé inzeráty, ale často to bylo chaotické – buď přišli pozdě, nebo kvalita nebyla ideální. Nakonec jsem narazil na jednu možnost, která mi sedla, protože nabízejí flexibilní termíny a pracují bez zbytečného hluku. Pokud hledáš něco podobného, zkuste Uklid Praha což je služba zaměřená na běžné úklidy bytů i kanceláří. Já jsem s nimi spokojený hlavně kvůli tomu, že používají ekologické prostředky a ceny nejsou přehnané. Samozřejmě, záleží na tom, co přesně potřebuješ – jestli jednorázový úklid nebo pravidelný. Doporučuji si prohlédnout reference od jiných lidí v Praze, aby sis udělal vlastní obrázek. Pokud máš specifické požadavky, jako například úklid po rekonstrukci, tak se zeptám, jestli to zvládnou. Každopádně, je dobré porovnat několik variant, než se rozhodneš.

Formulario de suscripción

¡Gracias por tu mensaje!

• Página Oficial Twitter
  • Página Oficial Facebook
  • Pagina Oficial Instagram

©2022 por CORPOSS. 

bottom of page