Doporučení na úklidovou službu v Praze?
Ahoj všichni, potřebuji poradit s úklidem bytu v Praze. Mám malý byt v centru a hledám firmu, která by to zvládla rychle a bez zbytečného povyku. Máte nějaké zkušenosti s místními službami? Co byste doporučili pro občasný úklid?
5 vistas

Ahoj, já mám podobnou situaci s bytem v Praze a dlouho jsem hledal něco spolehlivého. Nejdřív jsem zkoušel různé inzeráty, ale často to bylo chaotické – buď přišli pozdě, nebo kvalita nebyla ideální. Nakonec jsem narazil na jednu možnost, která mi sedla, protože nabízejí flexibilní termíny a pracují bez zbytečného hluku. Pokud hledáš něco podobného, zkuste Uklid Praha což je služba zaměřená na běžné úklidy bytů i kanceláří. Já jsem s nimi spokojený hlavně kvůli tomu, že používají ekologické prostředky a ceny nejsou přehnané. Samozřejmě, záleží na tom, co přesně potřebuješ – jestli jednorázový úklid nebo pravidelný. Doporučuji si prohlédnout reference od jiných lidí v Praze, aby sis udělal vlastní obrázek. Pokud máš specifické požadavky, jako například úklid po rekonstrukci, tak se zeptám, jestli to zvládnou. Každopádně, je dobré porovnat několik variant, než se rozhodneš.